Home ISDN

ISDN

ІSDN — цифрова мережа, що забезпечує цифрові з'єднання між кінцевим обладнанням для підтримки широкого спектра телекомунікаційних послуг (мовних та інформаційних).
• цифрова телефонія та передача факсимільних повідомлень відеотелефонія
• віддалений доступ до локальної обчислювальної мережі
• комутований (безпарольний, парольний) доступ до Інтернет
• висока швидкість передачі інформації
• для ISDN PRI – до 1920 Кбіт/с
• передача даних
• відеоконференції
• додаткові види обслуговування (ДВО)

Використовуючи одну абонентську лінію, можна телефонізувати невеликий офіс, або реалізувати у себе вдома ще один телефон.

Мережа ІSDN поєднує в собі можливості як звичайної телефонної мережі, так і мережі передачі даних. У мережі ІSDN, за наявності відповідного термінального обладнання, всі послуги надаються з більшою якістю. ІSDN забезпечує, насамперед, надійний зв'язок, захищений від електричних перешкод.

Організація послуги


Підключення до мережі ISDN передбачає пряме підключення до цифрової телефонної станції ТОВ «ТЕЛЕМОСТ»

Типи підключення:
ISDN PRI (тридцять В-каналів кожний з пропускною спроможністю 64 Кбіт/с та D-канал з пропускною спроможністю 64 Кбіт/с).

Загальні положення

1. Тарифи на послуги ISDN встановлені у вигляді системи тарифів (тарифних планів).
2. Щомісячна абонентна плата включає фіксований платіж, для абонента за доступ до своєї телекомунікаційної мережі незалежно від факту отримання послуг, та мінімальний пакет послуг.
Мінімальний пакет послуг, вартість яких враховано в щомісячних платежах, абонент сплачує незалежно від обсягу послуг, які отримані абонентом протягом місяця.

Мінімальний пакет послуг включає:
місцеві, міжміські (у межах області та України), міжнародні телефонні розмови (СНД та інші іноземні держави) та факсимільний зв’язок;
телефонні розмови та обмін іншими повідомленнями з абонентами мереж операторів рухомого (мобільного) зв’язку (при доступі за кодами мереж операторів рухомого мобільного зв’язку);
міжнародні телефонні розмови з абонентами глобальних (супутникових) мереж;
додаткові телекомунікаційні послуги.

У сумі мінімального користування послугами враховуються платежі у такій послідовності:
послуги місцевого, міжміського, міжнародного телефонного зв’язку;
міжнародні телефонні розмови з абонентами глобальних (супутникових) мереж;
телефонні розмови та обмін іншими повідомленнями з абонентами мереж операторів рухомого (мобільного) зв’язку (при доступі за кодами мереж операторів рухомого мобільного зв’язку);
плата за додаткові телекомунікаційні послуги.

3. Тарифікація місцевих, міжміських та міжнародних телефонних розмов та факсимільного зв’язку по кожному В-каналу проводиться окремо відповідно до діючих Граничних тарифів, які регулюються державою.
4. Плата за отримані послуги, які перевищують мінімальний пакет, стягується додатково.
5. При зміні послуги ISDN з терміном дії до трьох місяців на постійне підключення ISDN абонент сплачує різницю між відповідними тарифами.
6. Споживачу надається в користування кінцеве обладнання (ISDN модем, адаптери).