Home Про компанію

Про компанію

 

Компанія "ТЕЛЕМІСТ 2012" заснована групою однодумців, які мають практичний досвід роботи у сфері телекомунікаційних послуг пакетних мереж передач даних.

Компанія постійно розвивається: наші фахівці стежать за новими технологічними рішеннями, проводяться аналітичні дослідження ринку інтернету-послуг, вивчаються переваги і побажання користувачів Інтернету, маркетинговий відділ чуйно стежить за кон'юктурой ринку. Компанія прагне завжди задовольняти вимогам ринку!

Основною діяльністю компанії є надання виділених каналів доступу до мережі Інтернет для фізичних і юридичних осіб в Дніпропетровському регіоні.

Компанія "ТЕЛЕМІСТ 2012" пропонує клієнтам гнучкі тарифні плани з різними видами доступу.  У мережі "ТЕЛЕМІСТ 2012" використовується сертифіковане устаткування і постійно проводяться модернізації і розширення каналів зв'язку, що дозволяє створити потужне телекомунікаційне середовище і надавати абонентам надійну якість і гарантовану швидкість з'єднання.

Серед наших постійних клієнтів - банки і фінансові компанії, науково-дослідні організації і промислові підприємства, розробники програмного забезпечення і системні інтегратори, інформаційні агентства та ін.

На сьогоднішній день наші користувачі, окрім виділеного каналу інтернет, мають постійну можливість спілкуватися, користуватися і обмінюватися текстовою, звуковою або відео інформацією. Незабаром планується запуск цифрового кабельного телебачення і інших послуг.

 

Наш партнер:

http://most-city.com.ua